Skip to product information
1 of 1

storybox

Woodland Sounds

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
На малите деца ќе им се допадне да слушаат како шумите оживуваат додека ги притискаат страниците на оваа волшебна книга. Секоја прекрасно илустрирана сцена има едноставен текст и исечени форми за откривање, и копче за звук што треба да се притисне за да се слушне звуците на шумите, вклучувајќи був, кукавица и клукајдрвец, шушкави лисја и брановидни потоци.

Materials

Dimensions

Care information