Skip to product information
1 of 2

storybox

Голема прогресивна сложувалка Савана

Regular price ден 868.00 MKD
Regular price Sale price ден 868.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
За возраст од 2 години и понатаму │ 7 сложувалки од 2 до 10 парчиња ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста

Materials

Dimensions

Care information