Skip to product information
1 of 4

storybox

Zoo Sounds

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
На малите ќе им се допадне да ја оживеат зоолошката градина во оваа прекрасна звучна книга. Притиснете ги страниците за да слушнете лавови како рикаат, мајмуни џвакаат и многу повеќе, како и порите на шарените сцени, вклучително и времето за хранење на фоките и слоновите кои играат во базенот. Со едноставен текст, дупки за ѕиркање и траги од прсти за истражување.

Materials

Dimensions

Care information