Skip to product information
1 of 4

storybox

Night Sounds

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Откријте ја магијата на ноќта во оваа волшебна звучна книга. На малите деца ќе им се допадне да слушаат заспани мачки како рикаат, бувовите се мрзат и лилјаците што чкрипат кога ќе ги притиснат копчињата за звук на страниците на оваа прекрасно илустрирана книга. Има едноставна приказна за читање на глас, дупки за ѕиркање и траги од прсти за истражување.

Materials

Dimensions

Care information