Skip to product information
1 of 1

storybox

Jungle Sounds

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Малите деца можат да ги притиснат копчињата на страниците на оваа книга за да ги слушнат прекрасните звуци на џунглата, гладниот тигар што рика, тропските птици што пеат и бучниот орангутан кој сè уште не е подготвен за спиење. Шарените страници ја прикажуваат џунглата ноќе, сонцето изгрева и многу повеќе, со едноставен текст, прекрасни илустрации и исечени форми за откривање.

Materials

Dimensions

Care information