Skip to product information
1 of 4

storybox

Don't Tickle the Unicorn

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Подобро да не го скокоткаш еднорогот... затоа што може да замине ако го сториш тоа! Оваа прекрасна интерактивна книга комбинира допирни закрпи со звуци: како и еднорогот, малите деца ќе уживаат во скокоткање на змејот, феникс и јети за да дознаат какви звуци испуштаат. На крајот од книгата, сите животни ги испуштаат своите звуци во исто време, заедно со бујна мелодија загарантирана да ги натера сите да танцуваат.

Materials

Dimensions

Care information