Skip to product information
1 of 4

storybox

Don't Tickle the Bear

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Оваа урнебесна книга има четири флексибилни фластери кои испуштаат звук кога ќе ги притиснете (мечка, орел, лос и волк), заедно со дупки на страниците и музичко финале кое гарантирано ќе ги натера бебињата и малите да танцуваат. Обем: 10 страници Димензии: 199,6 x 207,2 mm

Materials

Dimensions

Care information