Skip to product information
1 of 4

storybox

Don't Tickle the Monkey

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Бебињата и малите деца нема да можат да одолеат на скокоткање на допирливите закрпи за да ги слушнат звуците на животните во оваа уникатна и смешна новина. Покрај мајмунот, има и бразда, хиена што се смее и ној што треба да се скокотка, а потоа музичко финале каде што можете да ги слушнете сите животни како бучни одеднаш. Обем: 10 страници Димензии: 198,4 x 207,6 mm

Materials

Dimensions

Care information