Skip to product information
1 of 4

storybox

Farm Sounds

Regular price ден 1,040.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,040.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
На малите ќе им се допадне да го оживеат дворот со оваа прекрасна звучна книга. Притиснете ги страниците и слушнете како чукаат кокошки, мукаат крави и многу повеќе. Со едноставен текст, дупки за ѕиркање и траги од прсти за истражување.

Materials

Dimensions

Care information