Skip to product information
1 of 2

storybox

Сложувалка авантура во Земјата на инките

Regular price ден 790.00 MKD
Regular price Sale price ден 790.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Прекрасно илустрирана сложувалка, со којашто вашето дете ќе тргне во потрага по загубениот храм на инките во срцето на џунглата и ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер.

Број на делчиња: 100.

Големина на сложувалката: 50 x 40 x 0.2 cm

Materials

Dimensions

Care information