Skip to product information
1 of 4

storybox

Монтесори мојата прва сложувалка - Шуми

Regular price ден 990.00 MKD
Regular price Sale price ден 990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Децата можат да ја состават цврстата загатка и да се забавуваат вметнувајќи ги дрвените фигури во соодветните простори. Играта е направена со висококвалитетни материјали, погодни за деца.

Materials

Dimensions

Care information