Skip to product information
1 of 2

storybox

4 сложувалки со прогресивна тежина - Диносауруси

Regular price ден 790.00 MKD
Regular price Sale price ден 790.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
4 сложувалки со прогресивна тежина на тема диносауруси. Секоја сложувалка е во различна боја на позадината, за да им помогне на децата да ги изберат соодветните делчиња. Исто така, сложувалките се направени од различен број на делчиња: 6, 9, 12 и 16 за го стимулираат напредокот. Димензија на сложувалките: 20 x 20 cm.

Materials

Dimensions

Care information