Skip to product information
1 of 5

storybox

Сложувалка со текстури за допирање - Поларен свет

Regular price ден 990.00 MKD
Regular price Sale price ден 990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за белото мече, пингвинот, хаскито и еленот, имитација на кожа за фоката, метален ефект на опашката на китот и светкав ефект на рибата). 

Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер.

Сложувалка: 65 x 50 cm

Кутијата од цврст картон има текстури на капакот.

Materials

Dimensions

Care information