Skip to product information
1 of 6

storybox

Сложувалка со текстури за допирање - Зоолошка градина

Regular price ден 990.00 MKD
Regular price Sale price ден 990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за тигарот, жирафата и коалата, ефект на кожа за крокодилот и мајмунот, метален ефект за камелеонот и текстура на филц за фламингото). 

Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер.

Сложувалка: 65 x 50 cm

Кутијата од цврст картон има текстури на капакот.

Materials

Dimensions

Care information