Skip to product information
1 of 5

storybox

Сложувалка со текстури за допирање - Домашни миленици

Regular price ден 990.00 MKD
Regular price Sale price ден 990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Голема сложувалка од 20 крупни делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за кучето и зајачето, имитација на оклоп за желката, светкав ефект за папагалот, текстури за цвеќето и за ламбата, ефект на крзно за волнените топки). 

Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер.

Сложувалка: 65 x 50 cm

Кутија од цврст картон, со текстури на капакот.

Materials

Dimensions

Care information