Skip to product information
1 of 2

storybox

Сложувалка за набљудување Приказни

Regular price ден 790.00 MKD
Regular price Sale price ден 790.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Сложувалка од 24 парчиња со илустрации од познати бајки. Големината на делчињата е соодветна за малите детски раце. Откако сложувалката ќе биде составена, децата ќе уживаат наоѓајќи ги 29-те илустрации коишто се скриени во неа, а се прикажани на долниот дел.

Materials

Dimensions

Care information