Skip to product information
1 of 4

storybox

Сложувалка ФАРМА - Монтесори

Regular price ден 868.00 MKD
Regular price Sale price ден 868.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Кој спие во шталата? Што расте во градината? Каде се чува пченицата? Забавувајте се додека учите многу нови работи за фармата, во друштво со животните и со луѓето што живеат таму.

Содржи: 6 подлоги со места од фармата; 36 плочки

Materials

Dimensions

Care information