Skip to product information
1 of 1

liewood

Надја тегла за храна - Дино микс

Regular price ден 1,450.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,450.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

 

Практичната тегла за храна која има двојни ѕидови од нерѓосувачки челик што ја прави идеална за носење на каша или грицки при излет.

Материјал: нерѓосувачки челик
Ја чува топла храна и пијалоци до шест часа
Ја чува ладна содржина до осум часа.
Доставено во убава кутија
Димензии: Висина (cm) 11,75, Длабочина (cm) 7, Капацитет (ml) 250

Materials

Dimensions

Care information