Skip to product information
1 of 10

storybox

Магнетни приказни Диносауруси

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Оваа магнетна игра, од француската марка Janod, содржи 30 магнети - диносауруси, растенија и други елементи од праисториски пејзаж, со коишто децата можат да создаваат оригинални илустрации на преклопливата троделна магнетна подлога. Магнетите ќе ги поттикнуваат децата да измислуваат сопствени приказни со диносаурусите како херои. Ова е одлична забава за сите креативни деца.

Со оваа игра, вашето дете ќе биде пренесено во возбудливиот свет на диносаурусите. Практична и преклоплива: магнетната панорама може да се стави во ранец и детето да ја носи каде и да оди.

Големина: 18 x 1,5 x 18 cm

●  ●  ● 

Магнетните игри Magneti'stories, се извонредни игри коишто ги развиваат креативноста и фантазијата и ги подобруваат речникот и мануелната умешност. Распоредувањето на тематските магнети на подлогата според по своја идеја, отвора многу можности за создавање, така што тие се постојано интересни. Покарј тоа, игрите од оваа едиција се прекрасно изработени, што дополнително го поттикнува уметничкиот сенс кај детето и се убав подарок.

 

Materials

Dimensions

Care information