Skip to product information
1 of 6

storybox

Магнетни приказни Фарма

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Децата на возраст од 3 години и понатаму ќе се најдат во шарениот и разновиден амбиент на фармата, со оваа магнетна игра. Вклучува илустрирана позадина и 30 магнети со животни, предмети и објекти на фармата. Магнетите се дизајнирани да ги развиваат фините моторни вештини кај децата, а редејќи ги на позадината да осмислуваат и да раскажуваат безброј имагинативни приказни. Малите прасиња се тркалаат во калта, овците ги прескокнуваат оградите, а фармерот заминува на жетва со својот зелен трактор. Многу забавни сценарија ќе оживеат пред очите на вашите малечки!

Со оваа игра, вашето дете ќе биде пренесено во слаткиот и шарен свет на малите еднорози. Практична и преклоплива: магнетната панорама може да се стави во ранец и детето да ја носи каде и да оди.

Големина: 18 x 1,5 x 18 cm

●  ●  ● 

Оваа магнетна игра е дел од големата колекција Magnéti'stories која ефикасно го поттикнува развојот на имагинацијата и мечтаењето.

Materials

Dimensions

Care information