Skip to product information
1 of 6

storybox

Магнетни приказни Домашни миленици

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата

Materials

Dimensions

Care information