Skip to product information
1 of 4

storybox

Магична боенка - Диносауруси водена магија

Regular price ден 490.00 MKD
Regular price Sale price ден 490.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно.

Соодветно за возраст 3+ години

Materials

Dimensions

Care information