Skip to product information
1 of 2

storybox

Прогресивна сложувалка - Фарма

Regular price ден 1,240.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,240.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
За возраст од 2 до 5 години │ 7 прогресивни сложувалки (2-4-5-6-8-9-12) делчиња ● Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете ● Учење нови зборови и запознавање со околината

Materials

Dimensions

Care information