Skip to product information
1 of 2

storybox

Монтесори сложувалка со големини (Со дрвени елементи)

Regular price ден 1,240.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,240.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката.

Од најголемото, до нјамалото!

Играта, инспирирана од плочките за вметнување на Монтесори, ја тренира логиката на децата и координацијата на рацете и очите. Децата ги користат вклучените материјали за да ги реконструираат живеалиштата, ги учат животните и се забавуваат поставувајќи ги дрвените форми во соодветните простори.

Комплетот соджи 3 сложувалки и 9 дрвени форми.

Materials

Dimensions

Care information