Skip to product information
1 of 2

storybox

Едукативна развојна игра со животни

Regular price ден 990.00 MKD
Regular price Sale price ден 990.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
За возраст од 2 до 5 години │ 12 дводелни сложувалки во форма на животни, 12 дрвени и 12 картонски плочки со шара од телото на животното ● Помага во развојот на визуелната меморија и социјализацијата ● Го поттикнува развојот на моторичките вештини и координацијата ● Препознавањето на форми и бои ● Учење на нови работи за околината ● Ја поттикнува љубопитноста ● Учење нови зборови и нивна употреба

Materials

Dimensions

Care information