Skip to product information
1 of 3

storybox

Да се запознаеме себеси и своето тело - Монтесори игра

Regular price ден 1,240.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,240.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Препознавање на делови од телото • Градење на свесност за сопственото тело • Цртање на човечко тело • Препознавање на изрази на лицето и емоции • Развивање на чувство за себе

Materials

Dimensions

Care information