Skip to product information
1 of 1

storybox

Книга со активности со отисок - Диносаурус

Regular price ден 790.00 MKD
Regular price Sale price ден 790.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Оваа книга, со сопствена табла со мастило во светли бои од седум бои, изобилува со идеи за земање отпечатоци на животни од ежи до крокодили и коали. Секоја страница има инструкции чекор по чекор, слики што треба да се пополнат и многу простор за отпечаток од прст. Со спирално врзување, така што книгата лежи рамно за да им олесни на децата да создаваат прекрасни слики. Обем: 64 страници, тврд повез Димензии:257,8 x 193,5 mm

Materials

Dimensions

Care information