Skip to product information
1 of 1

books

Bookscape Board Books: A Marvelous Museum - книга на англиски

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Ингела П. Арениус
Формат: Тврд повез, 10 страници
Издавач: Хроника книги
Отпечаток: Книги за хроника
Објавено: 3 септември 2019 година
Класификација: Рано учење: време и сезони
Возраст: Деца / Малолетни
Тежина: 150гр
Димензии: 152 x 125 x 24 (мм)
Земја: Соединетите Американски Држави

Избегајте во магичен свет со оваа прекрасна книга од табла на Bookscape! Откријте ги музејските експонати во оваа единствена книга. Секоја страница е со уникатна форма и се преклопува со следната за да создаде целосен пејзаж кога е затворена - и извонреден свет за истражување со секое вртење на страницата кога е отворена. Прекрасно минијатурна, оваа книга бара да биде подигната благодарение на нејзиниот тактилен квалитет како играчка.

Со едноставен текст заснован на концепт и радосни илустрации, A Marvelous Museum обезбедува лесен вовед во пејзажите што децата ќе ги препознаат или наскоро ќе ги сретнат.

Materials

Dimensions

Care information