Skip to product information
1 of 2

books

Bookscape Board Books: A Forest's Seasons - книга на англиски

Regular price ден 650.00 MKD
Regular price Sale price ден 650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Ингела П. Арениус
Формат: Тврд повез, 10 страници
Издавач: Хроника книги
Отпечаток: Книги за хроника
Објавено: 3 септември 2019 година
Класификација: Рано учење: време и сезони
Возраст: Деца / Малолетни
Тежина: 150гр
Димензии: 152 x 125 x 24 (мм)
Земја: Соединетите Американски Држави

 

Избегајте во магичен свет со оваа прекрасна книга  на Bookscape! Откријте ги годишните времиња на шумата во оваа единствена книга. Секоја страница со уникатна форма се преклопува со следната за да создаде целосен пејзаж кога е затворена - и извонреден свет за истражување со секое вртење на страницата кога е отворена. Прекрасно ситна и густа, оваа книга бара да биде подигната благодарение на нејзиниот тактилен квалитет како играчка.

Со едноставен текст заснован на концепт и радосни илустрации, A Forest's Seasons обезбедува лесен вовед во пејзажите што децата ќе ги препознаат или наскоро ќе ги сретнат.

Materials

Dimensions

Care information