Skip to product information
1 of 1

books

Big Hotel - книга на англиски

Regular price ден 1,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Детелина Робин
Серија: Детелина Робин Книга на природата
Формат: Книга со тврди страни 16 страници
Издавач: Малиот Тигар Прес Група
Отпечаток: Caterpillar Books Ltd
Објавено: 8 март 2018 година
Класификација: Сликовници, Дивиот свет (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 448 g
Димензии: 245 x 216 x 19 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Добредојдовте во хотелот „Бубачки“, домашно живеалиште каде што на едно место може да се најдат сите облици и големини на бубачки! Откријте како хотелот со бубачки може да создаде одржлива, безбедна средина за инсекти и мини-ѕверови со истражување на секој дел, кревајќи ги клапите и да дознаете факти за вашите омилени градинарски инсекти.

Materials

Dimensions

Care information