Skip to product information
1 of 2

bibs

BIBS кутија за цуцли - Зелена саге

Regular price ден 1,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Кутијата за цуцли на BIBS е повеќефункционален производ, кој не само што може да се користи за чување цуцли кога сте во движење, туку и како кутија за стерилизација.

Може да собере до три BIBS цуцли
Доаѓа со влошка за цуцла во која може да се собере една единствена цуцла
Направено од 100% безбеден и соодветен материјал за храна
Може да се користи за стерилизација на цуцла
Дизајниран и произведен во Данска
Цуцлата на сликата не е вклучена

Materials

Dimensions

Care information