Skip to product information
1 of 1

books

Baby Touch: Seasons : A touch-and-feel playbook - книга на англиски јазик

Regular price ден 750.00 MKD
Regular price Sale price ден 750.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Серија: Baby Touch
Формат: Книга со тврди страни 12
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Бубамара
Објавено: 4 февруари 2021 година
Класификација: За деца од 0-2 години, Книги за бебиња, Книги за допир и чувство, Рано учење: време и сезони, Рано учење: сетилата
Читателство: Деца / Малолетни

Воведете го вашето бебе во сите годишни времиња со оваа светла, интерактивна книга за игри. Поздравете ги пролетта, летото, есента и зимата, од меки пилиња до светкави снегулки! Со текстурирани фластери за допир, чувство и истражување, оваа светла и цврста книга на табла со ливчиња што може да се фатат ќе ги ангажира малите деца од раѓање па нагоре. Боите со висок контраст и допирите и чувствата ги стимулираат сетилата на бебето, додека ја поттикнуваат интеракцијата и играта.

Совршена книга со први зборови за сите бебиња и мали деца. Сензорен развој. Ги зајакнува моторните вештини. Препорачано за деца на возраст од 0+

Materials

Dimensions

Care information