Skip to product information
1 of 4

books

All Kids Are Good Kids - книга на англиски јазик

Regular price ден 600.00 MKD
Regular price Sale price ден 600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Илустрирано од: Сузи Хамер
Формат: Тврди корици, 26 страници
Издавач: Simon & Schuster
Класификација: Книги со слики, книги за активности и материјал за рано учење, Книги за бебиња, Рано учење: книги за римување и играње зборови
Возраст: Предучилишна возраст (0-5)
Тежина: 226 g
Димензии: 153 x 177 x 16 (мм)
Земја: Соединетите Американски Држави

Оваа книга ги слави различните типови на деца кои имаат една важна заедничка работа: сите тие се добри деца - и секое дете е единствено. Високи деца, ниски деца, срамежливи деца, радосни деца, деца што сакаат да се смеат и скокоткаат.

Нема две слични деца и оваа шармантна приказна ги слави оние посебни разлики што ги прават сите децата уникатни и слични. Скокачкиот текст на Џуди Кери Невин во комбинација со брилијантната и светла уметност на Сузи Хамер докажува дека иако децата може да изгледаат како различни, тие исто така уживаат во многу исти работи. Токму овие заеднички разлики и сличности го прават секое дете единствено.

Materials

Dimensions

Care information