Skip to product information
1 of 2

bibs

Цуцли за BIBS шише (пакување од 2 цуцли) - со бавен проток

Regular price ден 500.00 MKD
Regular price Sale price ден 500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ова се само цуцлите од шишиња. Сите други делови мора да се купат посебно.

Овие цуцли се произведени од природна гума латекс. Бидејќи латексот од природна гума, а истата е природен материјал, може да дојде до варијација на бојата. Овие цуцли за шишиња доаѓаат со две различни јачини: бавен проток и среден проток.

Цуцлата е опремена со отвор против грчеви, кој го намалува воздухот додека бебето пие од шишето.

Во ова пакување добивате 2 цуцли соодветни за шишињата на BIBS, и истите се со бавен проток.


НЕГА:
Цуцлите од латекс мора да се исчистат и стерилизираат пред секоја употреба:

Ставете ја цуцлата во чист сад. Прелијте ја цуцлата со врела вода
Оставете го да кисне прибл. 5 мин.
Соберете ја и оставете ја да се исуши на чиста крпа.


НЕ користете средства за стерилизирање или чистење, не користете во микробранова печка, па дури и машина за миење садови бидејќи тоа ќе го разгради природниот гумен латекс. Обновете ја цуцлата откако ќе ја користите 4-6 недели од безбедносни и хигиенски причини. Ве молиме не оставајте ја цуцлата на директно сонце.

Materials

Dimensions

Care information