Skip to product information
1 of 1

maileg

Украсна хартија Точки - 10 метри

Regular price ден 810.00 MKD
Regular price Sale price ден 810.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Дајте им го последниот личен допир на вашите подароци со оваа прекрасна украсна хартија за пакување на подароци. 


Големина: Ролна од 10 метри
Ширина: 55 см
Препорачана возраст: Само за декорација
Материјал: Хартија

Materials

Dimensions

Care information