Skip to product information
1 of 1

maileg

Украсна кеса - Новогодишна

Regular price ден 30.00 MKD
Regular price Sale price ден 30.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Новогодишна магија уште на прв поглед. Секој новогодишен подарок заслужува да биде и совршено спакуван. Со кесите на Maileg вашите подароци ќе бидат најубаво спакувани. 

Висина: 28 цм
Ширина: 18 цм
Возраст: Само за украсување
Материјал: FSC хартија

Materials

Dimensions

Care information