Skip to product information
1 of 1

harfa

Тајната на првите девет месеци - Книга на српски јазик

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Што се случува со детето во првите девет месеци, во стомакот на мајката?
Што се случува со неговите родители?

Авторите ни даваат до сега непознати сознанија за пренаталниот свет, и
на клучен начин го објаснуваат како односот помеѓу родителот и детето
го формира развојот на детето - пред и по раѓањето.

Врз основа на најновите сознанија од областа на истражување на мозокот и
породилно, Џералд Хитер и Ингеборг Вецер создаваат фасцинантен
развојна приказна на ембрионот и да го покаже неговото значење за продолжение на животот на детето.

Materials

Dimensions

Care information