Skip to product information
1 of 1

mushie

Сонце глодалка - Жолта

Regular price ден 850.00 MKD
Regular price Sale price ден 850.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Овие глодалки за заби се направени од 100% нетоксичен силикон, наменет за храна и не содржат БПА и фталати, што ги прави безбедни за уживање.

Начин на одржување: измијте со топла вода и сапуница и оставете да се исуши

Materials

Dimensions

Care information