Skip to product information
1 of 4

mushie

Сет за капење - Автомобили

Regular price ден 1,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Малите се често фасцинирани од возилата па сега тие можат да добијат четири од нив како мали слатки силиконски фигури, совршени за време на капење.

Хеликоптерот, автомобилот, камионот и багерот ќе ја поттикнат љубопитноста и имагинацијата на секое дете кога ќе ги истражува разнобојните и возбудливи возила.

Една од главните придобивки на сетот за капење е што го прават времето за капење попријатно за децата. Ова може да ги спаси родителите од мака да ги убедат своите малечки да се бањаат. Секоја играчка за капење е дизајнирана да се отвора на два посебни парчиња за темелно да може да се исчисти и брзо да се суши, се со цел играчките да останат без мувла

Препорачана возраст: 10+ месеци
Материјал: силикон за храна
Количина: 4
CE ознака

Може да се мие во машина за садови
По секоја употреба, препорачуваме да ги отворате парчињата за да ги исплакнете и да ги исушите на воздух пред да ги складирате

Materials

Dimensions

Care information