Skip to product information
1 of 2

mushie

Сет за играње - Чамци рустични

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Оваа авантуристичка играчка доаѓа во комплет од 5 чамци. Малите чамци ќе го изнесат морнарот во секое дете и ќе поттикнат самостојна игра. Со чамците може да се игра и внатре и надвор од бањата. Тие ќе создадат бескрајни часови забава за најмалите.


Детали
• Препорачана возраст: 10 месеци+
• Материјал: PP-пластика
• Направено во Данска

Упатства за нега на чамците
• Чистете со топла вода и со сапуница и оставете да се исуши на воздух

Materials

Dimensions

Care information