Skip to product information
1 of 1

mushie

Ракета глодалка - Лила

Regular price ден 600.00 MKD
Regular price Sale price ден 600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Со оваа глодалка за заби можете да ги смирите иритираните непца на вашето бебе кога забите почнуваат да излегуваат. Линијата на глодалки и е направена од 100% нетоксичен силикон за храна, и тие се дизајнирани да бидат лесни за фаќање за мали бебешки раце.

Детали:
Материјал: силикон за храна (100% без фталати)
Исчистете со топла вода со сапуница и оставете да се исуши

Materials

Dimensions

Care information