Skip to product information
1 of 2

maileg

Перница тркалезна - Цвеќиња (голема)

Regular price ден 2,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Перница со прекривка изработена од природен лен и прекрасни извезени детали. 

Димензии: Дијаметар 40 цм В40цм Ш40 цм
Препорачана возрасна група: само за декорација
Перење: 30°C
Материјал: Лен
Полнење: Рециклиран полиестер

Materials

Dimensions

Care information