Skip to product information
1 of 2

maileg

Перница тркалезна - Цвеќиња (средна)

Regular price ден 1,550.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,550.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Перница со прекривка изработена од природен лен и прекрасни извезени детали. 

Димензии: Дијаметар 25 цм В26цм Ш 26 цм
Препорачана возрасна група: служи за декорација
Перење: 30°C
Материјал: Лен
Полнење: Рециклиран полиестер

Materials

Dimensions

Care information