Skip to product information
1 of 2

maileg

Новогодишно глувче - Големиот брат

Regular price ден 1,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Новогодишниот глушец доаѓа во прекрасната кутија за кибрит, каде што спие во меката постелнина. Изработено е од нежни материјали како лен и памук. Со висина од 16 цм има совршена големина за малите детски рачиња. Во новогодишните магични игри нека бидат вклучени и глувчињата на Maileg. 

Висина: 16 цм
Возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Памук/лен
Полнење: Полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information