Skip to product information
1 of 2

maileg

Новогодишни Пикси - момче 1

Regular price ден 1,650.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Новогодишните Пикси фигури кои се качуваат низ вашиот дом се колекција од 4 различни пикси, сите облечени во пријатна новогодишна облека. Сите имаат магнети во рацете и нозете за да можат да се (за)качуваат и украсуваат насекаде.

Висина: 25 цм
Препорачана возраст: Само за декорација
Миење: Рачно миење
Материјал: Памук
Полнење: Полиестер/ПЕ пелети

Materials

Dimensions

Care information