Skip to product information
1 of 1

harfa

На мене е - книга на српски јазик

Regular price ден 1,350.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,350.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Прифатете ја суровата вистина, откријте се себеси и променете го вашиот живот
Откријте го вашиот внатрешен пат до целосна слобода.

Нурнете во овој револуционерен водич од егзистенцијалната психотерапевт Сара Кубуриќ, позната и популарна на Инстаграм како millennial.therapist, за да ги откриете тајните на губењето и исклучувањето од вашето вистинско јас.

Надминете ги предизвиците на самоспознавање и одговорност

Во свет во кој многумина талкаат, се чувствуваат изгубено или фатени во замка на лоши одлуки и бескорисни шеми, Сара Кубуриќ нуди решение кое всушност не е комплицирано. Тоа е соочување со себе, преземање контрола над својот живот и прифаќање одговорност за обликување на реалноста.

Книгата На мене го открива длабокото „губење на себе“, обезбедувајќи ни не само нови сфаќања туку и конкретна помош. Упатувајќи нè на патот на самоприфаќање и самооткривање, Сара Кубуриќ не води како да:

ги доживуваме нашите емоции без да бидеме обземени од нив;
воспостави правилна врска со нашето тело;
да поставиме нежни граници кои самите се дефинираат и помагаат во заздравувањето на односите;
да создадеме простор за растење на нашето вистинско „јас“;
наоѓаме значење и цел во свет кој може да изгледа збунувачки.


Престанете да се губите себеси

Преку длабоко инспиративни пораки, Сара Кубуриќ ни покажува како да престанеме да талкаме низ животот што не го сакаме и наместо тоа смело да чекориме кон најавтентичното, слободното и најзначајното „јас“.ЗА АВТОРОТ

д-р. sc. Сара Кубуриќ е егзистенцијален психотерапевт, советник, писател и колумнист за USA Today. На социјалните мрежи таа е позната како @millennial.therapist каде ја следат повеќе од 1,6 милиони луѓе.

Таа е родена во Југославија, а пораснала во Канада. Таа е страсна да им помага на луѓето кои бараат промени. Нејзиниот интерес за психологијата произлегува од нејзиното лично искуство на живеење за време на војна, навигација во сложени односи и постојано учење за тоа што значи да се биде човек.

Materials

Dimensions

Care information