Skip to product information
1 of 6

mushie

Муслин прекривка од органски памук - Зелена саге

Regular price ден 1,350.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,350.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Направена од 100% органски памук, нашата пријатна и екстра мека муслин прекривка е претходно измиена заради нежната кожа на бебето. Заради квалитетниот материјал кој дозволува кожата на бебето да дише прекривката е одлична и за летните периоди. 
 
Нашите муслин прекривки за бебиња се идеални за преповивање, доење или едноставно за покривање на вашето бебе. Најважно е дека останува мека после секое перење. Перете ја на ниска температура 30 степени, на опција за деликатно перење и ниски вртежи. 
 
Димензија: 120 цм x 120 цм 

Materials

Dimensions

Care information