Skip to product information
1 of 1

kidsandco.mk

Метален украс - Шеќерна трска со точки

Regular price ден 430.00 MKD
Regular price Sale price ден 430.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Украсете го вашиот дом со елка и со овие метални украси. Тие се прекрасни лампиони рачно насликани, а некои дополнително украсени со панделки. Измешајте ги сите различни украси на Maileg за да создадете лична колекција на новогодишни лампиони.

Materials

Dimensions

Care information