Skip to product information
1 of 1

maileg

Метален украс - Срце црвено

Regular price ден 500.00 MKD
Regular price Sale price ден 500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Украсете го вашиот дом или пак новогодишната елка со ова прекрасно, рачно насликано метални срце со црвена панделка. Измешајте ги сите различни украси на Maileg за да создадете лична колекција на новогодишни лампиони или пак нека ова метално срце биде совршен новогодишен подарок.

Materials

Dimensions

Care information