Skip to product information
1 of 1

maileg

Метален украс - Снешко со сив шал

Regular price ден 430.00 MKD
Regular price Sale price ден 430.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Украсете го вашиот дом или пак новогодишната елка со овие прекрасни, рачно насликани метални украси. Измешајте ги сите различни украси на Maileg за да создадете лична колекција на новогодишни лампиони или пак нека овие украси бидат совршен новогодишен подарок.

Materials

Dimensions

Care information